.KATERING Dominika Tlałka
  • Home
  • Oferta
    • Catering okolicznościowy
    • Catering świąteczny
    • Catering dla firm
  • Blog

Catering na imprezie okolicznościowej. Dlaczego warto?

8/14/2019

0 Komentarze

 
Obraz
Imprezy z udziałem naszej najbliższej rodziny i znajomych są bardzo popularną formą spędzenia czasu. To właśnie podczas imprez okolicznościowych świetnie się bawimy, śmiejąc się i rozmawiając. 
Imprezy okolicznościowe zazwyczaj organizujemy w naszym domu. Wszyscy domownicy aktywnie uczestniczą w przygotowaniach do danej uroczystości. Jednak w ostatnich czasach, świetnym rozwiązaniem, na które się decydujemy to wynajęcie cateringu na naszą imprezę. Niezależnie od rodzaju i charakteru przyjęcia, profesjonalny catering przygotuje smaczne przekąski, a także dania główne. Na co należy zwrócić uwagę, decydując się na takie rozwiązanie? Przede wszystkim profesjonalna firma cateringowa dba nawet o najmniejszy szczegół danego zamówienia. Podczas pierwszych rozmów, z należytą skrupulatnością przeprowadzany jest z nami wywiad, dzięki któremu firma cateringowa poznaje nasze oczekiwania. Należy wspomnieć o ilości osób, a także o gościach, którzy są na specjalnych dietach. Profesjonalny catering zadba o każdego gościa, przygotowując potrawy i przekąski, wykluczając dane alergeny. Dodatkowo jakość wykorzystanych produktów do zamówienia jest niezwykle ważna. Świeże produkty, pochodzące od sprawdzonych dostawców wraz z rewelacyjnymi umiejętnościami kucharzy, jest strzałem w dziesiątkę dla wszystkich gości. Pięknie przygotowane przekąski, serwowane są z niezwykłą starannością, a szeroki wybór potraw, z całą pewnością będzie doceniony przez gości. Catering okolicznościowy to także niezwykła oszczędność czasu. Dzięki takiemu rozwiązaniu możemy przeznaczyć zaoszczędzony czas na inne czynności związane z przygotowaniem imprezy.

​Pyszne dania

​Catering okolicznościowy to przede wszystkim wybór odpowiednich dań, które będą smakować naszym gościom. Pięknie podane przekąski, pyszne domowe ciasta , skradną nie jedne serce naszych gości. Przy wyborze profesjonalnego cateringu, zwróćmy szczególną uwagę na doświadczenie w przygotowaniu potraw. Dopytajmy także o sposób przygotowania potraw oraz wykorzystanie odpowiednich składników. Do przygotowania potraw powinny zostać wykorzystane naturalne zioła i przyprawy, bez utrwalaczy i innych konserwantów.
0 Komentarze

Twój komentarz zostanie opublikowany po jego zatwierdzeniu.


Odpowiedz

.Katering Dominika Tlałka


ul. Grunwaldzka 5
34-300
Żywiec
tel.: 33 861 02 79
​Dominika: 600 053 569
Dorota: 510 440 676
​e-mail: dominika_wt@wp.pl

Obserwuj nas na mediach społecznościowych!
  • Home
  • Oferta
    • Catering okolicznościowy
    • Catering świąteczny
    • Catering dla firm
  • Blog
  • Jesteśmy na Google MapsGoogle Maps